Plug af træ med hampblad

Lagerstatus: Ikke på lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Synes du at hamp er hip og vil du gerne vise det? Så er denne flotte træplug med et custom made motiv af et detaljeret hampblad lige noget for dig. Motivet bliver specielt graveret hos os når du bestiller denne plug. Så den er altid helt nylavet og har derfor ikke lagt og samlet støv i udskæringen før afsendelse.

Hampbladet er multikulturelt kendt over det meste af verden samt på tværs af flere generationer. Det viste sig for første gang i amerikanske blade og aviser i 1937 og har siden hen bredt sig til kunstverdenen overalt. Bladet ses i dag på bl.a. T-shirts, kasketter, postkort, smykker, tatoveringer, klistermærker, flag, plakater og meget mere. Hampbladets symbolik har forskellig betydning for forskellige mennesker og kan således symbolisere adskillige idéer samt idealer, alt afhængig af øjet der ser.

Denne unikke plug i hudvenligt organisk materiale kan fås i 3 forskellige flotte træsorter. Du vælger selv om det skal være den mørke Saba, den gule Jackfruit eller den helt lyse krokodille sort. Pluggen fåes ligeledes i stort set alle størrelser lige fra 8 til 30 milimeter så du kan bestille lige præcis den størrelse der passer til dig.

Pluggen laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.

Bestil din plug i dag, så sørger vi for at smide vores inhouse "Emil fra Lønneberg" i værkstedet for at påbegynde snitningen af din unikke plug.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Custom-Hemp
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Fortrydelsesret Nej
Smykket laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med hampblad
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.