Plug af træ med grønt øje

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Kunne du bruge et ekstra øje, så er denne plug af træ et oplagt valg til netop dig.

Pluggen er lavet af træ og har en spejlblank overflade og vil passe langt de fleste ører, da den kan fås i størrelser fra 8 mm. og helt op til 25 mm.
Formen på denne plug er en såkaldt saddle plug - Dvs. den har ingen skarpe kanter, men udelukkende en blød buet overflade, som vil sidde perfekt i dit øre.

Når du vælger størrelsen på din plug, har du samtidig mulighed for at tilvælge nogle forskellige plejeprodukter. Vi anbefaler Holey Butt'r, som er et organisk produkt ligesom selve pluggen. Holey Butt'r hjælper til med at holde øret sundt og holder samtidig de værste lugtgener væk.

Så hvis du kunne tænke dig en anderledes plug med et grønt øje, så er det bare med at vælge din ønskede størrelse i boksen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-65
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
feee
Karakter
Jeg synes det er nogle fede plugs lækre og have i ørene ... Kan bestemt anbefales.
Minuset Det er at de må gerne komme i andre farver
Bedømt af deClaville
Rockerfed
Karakter
Har lige fået mit eksemplar ind ad døren og det er bare helt i top :D
Plejer at måle mine smykker efter når jeg modtager dem og dem jeg har fået stemmer 99,99% overens med det jeg har bestilt, så det er bare kanon.
At pluggen er fed at se på, gør bare hele situationen ekstra god.
Hilsen en rigtig glad kunde :D
Bedømt af Elias
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med grønt øje
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.