Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af træ med grønt øje

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Kunne du bruge et ekstra øje, så er denne plug af træ et oplagt valg til netop dig.

Pluggen er lavet af træ og har en spejlblank overflade og vil passe langt de fleste ører, da den kan fås i størrelser fra 8 mm. og helt op til 25 mm.
Formen på denne plug er en såkaldt saddle plug - Dvs. den har ingen skarpe kanter, men udelukkende en blød buet overflade, som vil sidde perfekt i dit øre.

Når du vælger størrelsen på din plug, har du samtidig mulighed for at tilvælge nogle forskellige plejeprodukter. Vi anbefaler Holey Butt'r, som er et organisk produkt ligesom selve pluggen. Holey Butt'r hjælper til med at holde øret sundt og holder samtidig de værste lugtgener væk.

Så hvis du kunne tænke dig en anderledes plug med et grønt øje, så er det bare med at vælge din ønskede størrelse i boksen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-65
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
feee
Karakter
Jeg synes det er nogle fede plugs lækre og have i ørene ... Kan bestemt anbefales.
Minuset Det er at de må gerne komme i andre farver
Bedømt af deClaville
Rockerfed
Karakter
Har lige fået mit eksemplar ind ad døren og det er bare helt i top :D
Plejer at måle mine smykker efter når jeg modtager dem og dem jeg har fået stemmer 99,99% overens med det jeg har bestilt, så det er bare kanon.
At pluggen er fed at se på, gør bare hele situationen ekstra god.
Hilsen en rigtig glad kunde :D
Bedømt af Elias
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med grønt øje
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.