Plug af træ med geometrisk mønster

Lagerstatus: Ikke på lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du til plugs af træ og kan du se det smukke i geoetriske mønstre, så har vi her en plug til dig.
Pluggen er en double flared model, hvilket betyder at den har to faste kante, der er forbundet med en blød bue, som skal sidde i øret. Det er altså ét stykke træ, som hverken har o-ring eller gevind. Kanterne på smykket er naturligvis større end dit stretch, for at smykket bliver hvor det skal. Det er dog stadig muligt at krænge smykket ind i hullet, selvom dit hul er en anelse mindre end kanternes diameter.
Samtidig er pluggen ikke som alle andre plugs. Denne model har ingen linseformet overflade - Den er helt flad, hvilket gør at den ligger sig helt tæt til ørets kant og giver et bedre helhedsbillede af øret når først pluggen sidder i. Resultatet kan også ses på produktbilledet herover (modellen bruger 20 mm.).

Motivet er som sagt et geometrisk mønster, som i teorien er endeløst. Der er ingen kanter der stopper motivet, så uanset om du vælger 8 mm. eller 30 mm., så får du det samme design. Ved små størrelser laver vi maskerne i designet lidt større, da motivets effekt ellers ikke vil blive synligt.

Pluggen laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.

Træsorterne du kan vælge mellem ses også på en af billederne herover. Alle træsorter er normale sorter der bruges til smykkefremstilling og som ikke er skadelige for huden. Du vælger selv både størrelse og træsort, hvorefter vi vil fremstille det færdige smykke til dig. Måden hvorpå vi gør det, er ved at brænde ned i pluggen, så vi fjerner noget af overfladen, for at få mønsteret frem. Det er en langsommelig proces og der kan derfor opstå en længere leveringstid end normalt, hvis der er mange plugs der skal produceres.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Custom-Geometric
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Fortrydelsesret Nej
Smykket laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med geometrisk mønster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.