Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af træ med druzy sten

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Længere oppe på siden finder du et billede af en ret ekstraordinær plug. Denne plug er lavet af træ, som jo er et naturmateriale. Derfor er der også nogle ting, som du skal være opmærksom på, ved brug af smykket. Den er for eksempel følsom overfor fugt og for høj varme, som kan medføre at smykket sprækker eller går i stykker. Til gengæld, så får du også et smykke, som er utroligt sundt for dit stretch, da dit øre kan få lov til at ånde, når du har det i. Derved mindsker du blandt andet lugtgener.

På fronten af smykket sidder der et spektakulært design. Det du ser på billedet længere oppe er nemlig en druzy sten. En druzy sten ligner nærmest sukker og kan findes i alle regnbuens farver. Dette gælder også for pluggen her, som du kan se, så indeholder fronten af smykket en hel masse forskellige farver. Derfor gør vi også opmærksom på, at ikke alle druzy sten er 100% ens - men vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for at finde et match, hvis du bestiller to af dem.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-66
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Syntetisk druzy
Farve Brun
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med druzy sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.