Plug af træ med anker

Lagerstatus: Ikke på lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

"Ohøj sailor" kan du nu sige, når du render rundt med denne custom made plug af træ med et flot graveret anker i fronten.

Diameteren og træsorten på pluggen vælger du selv i boksen herover. Du kan vælge mellem tre flotte træsorter, som er henholdsvis Saba (mørk), Jackfruit (gullig) og lys (krokodille). Uanset hvilken træsort du vælger, får du et smykke som vil se supergodt ud, da fronten på pluggen ikke er kuppelformet som normale træplugs er, men helt flad, så den følger ørets linjer når den sidder hvor den skal.

Alle træsorter er normale sorter som anvendes til plugs og tunnels. De er med andre ord ikke skadelige for kroppen - Tværtimod, så er træ bedre at bruge frem for f.eks. akryl, silikone eller metal, da træets porer lader din hud ånde. Da huden kan ånde, mindsker du også de lugtgener som et indelukket smykke kan skabe.

Om du køber denne model fordi du er sømand eller fordi du bare elsker alt omkring det maritime miljø er helt op til dig. En ting er dog sikkert og det er at motivet aldrig går af mode - Så hvis du ønsker et moderigtigt smykke, så er det bare med at bestille denne speciallavede plug i dag, så går vores gravør igang med at producere din plug hurtigst muligt, for derefter at sende den til din postkasse.

Pluggen laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Custom-Anchor
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Fortrydelsesret Nej
Smykket laves efter dine præferencer, og er derfor speciallavet til dig. Af samme grund er der ikke nogen fortrydelsesret på dette smykke, når det først er produceret. Reklamationsretten gælder dog fortsat.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Ohøj for en fed plug!
Karakter
Tør slet ikke tænke på hvordan i har fået skåret ankeret ud, men for dulen da det ser godt ud! Er virkelig glad for mine i 12 mm. Bedømt af Morten
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med anker
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.