Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af tigerøje med udskåret rose

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du mulighed for at anskaffe dig en rigtig luksusplug i ægte tigerøje sten, som er udskåret så forsiden forestiller en smuk og delikat rose der lige er på vej til at spinge ud. Man kan se kontrasterne fra rosens enkelte blade som netop har foldet sig en lille smule ud.

Tigerøje er et mineral der efter flere omdannelseprocesser, anvendes som smykkesten. Det siges også at tigerøje stimulerer både hjerneaktivitet samt koncentrationsevne hos den som bærer stenen på sig.

Du kan vælge den smukke rose af tigerøje i mange forskellige størrelser som spænder lige fra den mindste på 6 mm. og helt op til den største på 20 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-92
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Sten
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af tigerøje med udskåret rose
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.