Tilbud

Plug af silikone med fodbold

Lagerstatus: På lager

Pris: 29,00 DKK

Nu kun: 9,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du den helt store fodboldfan så er der gode nyheder til dig. Nu kan du nemlig få denne vildt flotte plug af sort silikone i mange forskellige størrelser. Selve fodbolden på den ene side af pluggen, er formet som et 3D motiv af hvidt silikone som er lagt oven på det sorte. Det hvide rager altså lidt mere ud end det sorte som blot er bundfarven i bolden og det er det som giver fodbolden den livagtige og virkelighedstro effekt.

Fordi de netop er lavet af silikone, er de bløde og fleksible når de skal sættes ind i øret. Pluggen har en lille forhøjet kant i begge ender, som sørger får at holde den på plads i øret når du først har sat den i. Der er stor komfort forbundet med plugs af silikone, f.eks. når man skal sove, eller være sportsaktiv. Ud over at være bløde i materialet, er de nemlig også meget lette i vægten. Selv når du har de største størrelser i øret, vejer de faktisk så lidt at du næsten ikke mærker du har dem i.

Skynd dig købe disse fede fodbold plugs så du er klar til en fodboldaften med gutterne, eller blot fordi du er vild med selve sporten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-89
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Silikone
Der er absolut ingen nikkel i silikone. Så du kan være helt rolig - Det er bare et sikkert og lækkert blødt materiale.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af silikone med fodbold
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.