Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af kirurgisk stål med sugar skull

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du elsker smykker med en hel lille eksplosion af frække farver, så vil denne plug med det karakteristiske sugar skull sikkert lige være din stil. Det superflotte skull er hovedsagelig holdt i lyserøde, pink og lilla farver, som er placeret på en sort baggrund. Kontrasten mellem det sorte og det farverige mønster giver en rigtig fed effekt, hvor man virkelig lægger mærke til begge dele.

Ud over at være både flot og farverig, så bærer det lille sugar skull faktisk også på en helt særlig betydning. Sugar skulls stammer fra Mexico, hvor de er blevet brugt som et symbol på at mindes dem der er gået bort. Et sugar skull kan både være symbol på at mindes og ære et specifikt individ som er gået bort, samt bruges i bredere forstand, hvor man mindes flere bortgåede på samme tid. I Mexico er et sugar skull et både stærkt og smukt symbol, som der værnes om med stor respekt.

Pluggen som er lavet af kirurgisk stål, er udstyret med et praktisk skruegevind på fronten. Det vil sige at du bare skruer fronten af, fører pluggen ind gennem bagsiden af øret, hvorefter du ganske enkelt skruer fronten på igen.

Du kan få pluggen med det søde sugar skull fra 6-16 mm. i diameter. Det er et størrelsesspænd som rammer de mest almindelige størrelser, så smykket kan bruges af de fleste med stretch.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-134
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af kirurgisk stål med sugar skull
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.