Plug af kirurgisk stål med spikes

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Masser af sylespidse spikes i et stålblank look, er lige præcis hvad du får, når du køber denne toplækre plug af kirurgisk stål med spikes. Det er ikke blot en enkelt spike eller to der her er tale om, nej dette smykke vrimler simpelthen med lækre spidse spikes, på hele fronten af pluggen. De mange flotte spikes sidder helt tæt sammen og kan næsten give indtryk af et sølvgråt pindsvind som folder sine mange flotte pigge ud, i fuld flor.

Den flotte plug med spikes er lavet af ren kirurgisk stål så du kan være helt tryg ved materialet. Smykket fås i fem forskellige størrelser som spænder fra 8-16 mm. i diameter. Når du bestiller denne plug, skal du blot vælge den størrelse der passer til dit stretch, i boksen til højre for produktbilledet.

Ud over det toplækre look med de mange fede spikes, så er denne plug også designet så den er super nem og praktisk i brug. Bagsiden af pluggen kan nemlig skues af så hvis du sad og frygtede at du skulle til at masse de mange spikes ind gennem din øreflip, kan du roligt ånde lettet op. For når bagsiden er skruet af, fører du ganske enkelt bare pluggen ind fra forsiden af øret, hvorefter du skruer bagsiden på igen.

Så hvis du er på udkig efter et stretchingsmykke lidt ud over det sædvanlige, som gerne må vække lidt opsigt, så vil denne plug af kirurgisk stål med spikes være det helt perfekte valg. Smykket er stilrent, unikt og råt altsammen på én gang, så her har du virkelig mulighed for at gøre alletiders handel.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-124
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af kirurgisk stål med spikes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.