Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af kirurgisk stål med regnbuesten

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 66,75 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Strål om kap med himlens mange smukke regnbuer, når du bærer denne unikke plug i dit ørestretch. Pluggen her er nemlig udstyret med en helt vidunderlige regnbuesten, hvor farverne rangerer forskelligt, alt efter hvordan stenen lige vendes og drejes.

Smykket her fås i to forskellige varianter, nemlig med en sten i overvejende blå og grønne nuancer, samt en sten i overvejende lyserøde og grønne nuancer. Sidstnævnte er den model hvor farvespillet er mest tydeligt, mens den blågrønne models farver, har en tendens til at glide sammen på en mere harmonisk måde. Selve stenen er formet som en knejsende stolt facetteret pyramide, med en spids som det højeste punkt i midten af stenen.

Smykkets design er lige så enkelt som det er smukt. Pluggens kant er helt enkelt og lige, så den uden problemer kan glide ind gennem øret. Smykket hæftes så med en enkelt o-ring på siden, som sørger for at pluggen bliver siddende hvor den skal, uden risiko for at falde ud. Husk også at du kan købe ekstra o-ringe, i fald det skulle ske at du mister en. Det anbefales at du køber o-ringen et nummer mindre end selve pluggen, da den så vil stramme bedst til om smykket.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-133
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af kirurgisk stål med regnbuesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.