Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Plug af kirurgisk stål med regnbuesten-60%

35,60 kr Fra 89,00 kr -60%
På lager

Strål om kap med himlens mange smukke regnbuer, når du bærer denne unikke plug i dit ørestretch. Pluggen her er nemlig udstyret med en helt vidunderlige regnbuesten, hvor farverne rangerer forskelligt, alt efter hvordan stenen lige vendes og drejes.

Smykket her fås i to forskellige varianter, nemlig med en sten i overvejende blå og grønne nuancer, samt en sten i overvejende pink og grønne nuancer. Sidstnævnte er den model hvor farvespillet er mest tydeligt, mens den blågrønne models farver, har en tendens til at glide sammen på en mere harmonisk måde. Selve stenen er formet som en knejsende stolt facetteret pyramide, med en spids som det højeste punkt i midten af stenen.

Smykkets design er lige så enkelt som det er smukt. Pluggens kant er helt enkelt og lige, så den uden problemer kan glide ind gennem øret. Smykket hæftes så med en enkelt o-ring på siden, som sørger for at pluggen bliver siddende hvor den skal, uden risiko for at falde ud. Husk også at du kan købe ekstra o-ringe, i fald det skulle ske at du mister en. Det anbefales at du køber o-ringen et nummer mindre end selve pluggen, da den så vil stramme bedst til om smykket.

Detaljer
NavnPlug af kirurgisk stål med regnbuesten
SKUPlug-133
Kampagne-60%
LukketypeO-Ring
TypePlug
PlaceringStretching
MaterialeKirurgisk stål
FarveBlank
Dybde13 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug af kirurgisk stål med regnbuesten
Din bedømmelse
Plug af kirurgisk stål med regnbuesten