Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af kirurgisk stål med katteøjesten

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter en plug som vil vække masser af opmærksomhed, så led ej videre! Her får du nemlig en flot plug af kirurgisk stål, med en skinnende smuk katteøjesten i hele fronten, som har en afrundet kuppelform, der buer let opad. Smykket fås i to forskellige flotte pangfarver samt en enkelt farve i et mere afdæmpet look. Størrelsesmæssigt skal dit stretch blot ligge et sted mellem 6 og 16 mm. i diameter, for at du kan passe en af disse lækre plugs.

Kirurgisk stål er et solidt og slidstærkt materiale, som holder sig flot blank, også efter lang tids brug. Der opstår hverken rust, tæring eller misfarvninger i denne type metal, så det egner sig utrolig godt til stretchingsmykker.

Dette stilrene smykke er lavet med et praktisk skruegevind på bagsiden, så der er ikke noget med at skulle stå og mase pluggen ind på plads i øret. Du skruer ganske enkelt bare bagsiden af og fører smykket ind fra forsiden, hvorefter bagsiden skrues på igen. Mere let og simpelt blir det bare ikke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-131
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af kirurgisk stål med katteøjesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.