Plug af hvid jade med rose

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du chancen for at få fingrene i en sindsyg smuk plug som er lavet af ægte hvid jade og udformet med en delikat rose på fronten. Ud over at være et organisk materiale som altid er det bedste du kan byde dit stretch, så er jade også en meget smuk ædelsten som fås i forskellige varianter.

Den hvide variant som ses her, siges at fremme egenskaber som erkendelse og klarhed som vil hjælpe dig til at realisere dine muligheder og udvikle dine evner på bedste vis. Men ud over de skønne egenskaber som denne ædelsten siges at besidde, så er hvid jade i sig selv så smuk en sten, at det alene er grund nok til at bære den i form af denne hvide rose.

Du kan få pluggen med rosen af hvid jade i flere forskellige størrelser. Størrelserne rangerer fra den mindste model på 6 mm. i diameter og op til den største på 20 mm. i diameter. Du vælger blot den størrelse som passer til dit stretch i boksen ved siden af billedet.

Du kan med fordel også tage et kig på vores plug af rosakvarts med rose, som er et lignende produkt, blot lavet af en anden ædelsten samt i lyserød i stedet for hvid.

Bemærk at organiske materialer kan variere i farve, men lige i dette produkts tilfælde er de meget ens i farven.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-114
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Sten
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af hvid jade med rose
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.