Plug af hvid jade med rose

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 62,30 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du chancen for at få fingrene i en sindsyg smuk plug som er lavet af ægte hvid jade og udformet med en delikat rose på fronten. Ud over at være et organisk materiale som altid er det bedste du kan byde dit stretch, så er jade også en meget smuk ædelsten som fås i forskellige varianter.

Den hvide variant som ses her, siges at fremme egenskaber som erkendelse og klarhed som vil hjælpe dig til at realisere dine muligheder og udvikle dine evner på bedste vis. Men ud over de skønne egenskaber som denne ædelsten siges at besidde, så er hvid jade i sig selv så smuk en sten, at det alene er grund nok til at bære den i form af denne hvide rose.

Du kan få pluggen med rosen af hvid jade i flere forskellige størrelser. Størrelserne rangerer fra den mindste model på 6 mm. i diameter og op til den største på 20 mm. i diameter. Du vælger blot den størrelse som passer til dit stretch i boksen ved siden af billedet.

Du kan med fordel også tage et kig på vores plug af rosakvarts med rose, som er et lignende produkt, blot lavet af en anden ædelsten samt i lyserød i stedet for hvid.

Bemærk at organiske materialer kan variere i farve, men lige i dette produkts tilfælde er de meget ens i farven.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-114
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Sten
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af hvid jade med rose
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.