15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Plug af horn og ben med trekantede blade-60%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

35,60 kr Fra 89,00 kr -60%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Er du på udkig efter nogle unikke smykker til dine stretchede piercinger, så skal du gå efter plugs eller tunnels, som er lavet af organiske materialer, som f.eks. horn, ben, træ eller sten.
Organiske materialer kan ikke kun formes til en vis grænse og samtidig er strukturen i materialerne altid forskellige, så man vil aldrig få et smykke som er 100% identisk med andre smykker.

Det gør sig også gældende ved denne plug, som er lavet af horn og ben. Det er selve skallen, som øret er i kontakt med, som er lavet af horn og indlægget er lavet af ben. For at gøre lidt ekstra ud af smykket, er der blevet skåret et utroligt flot design ud af benet. I midten ses tre blade, som er trekantede og som tilsammen forestiller en større trekant. Trekanten "træder" ligesom ud fra pluggen, så den får et 3D look, hvor der bag trekanten er udskåret et ornamentisk blomstermønster.

En ekstra fordel ved at benytte disse organiske plugs, er at de lader huden ånde naturligt. I modsætning til f.eks. metal og akryl, vil du med horn opleve langt færre lugtgener og generelt få følelsen af at have et sundere stretch. Vægten af horn og ben er tilmeld utrolig lav, ja faktisk så lav at det tilnærmelsesvis minder om akryl.

Du vil med andre ord, modtage nogle tunnels som vil overraske med detaljerne, fjerne lugtgener, være lette og behagelige at gå med til hverdag og som har et utrolig flot finish. Så er det på tide at få piftet dit stretchede øre op med nogle unikke plugs, er det med at få bestilt nu.

Detaljer
NavnPlug af horn og ben med trekantede blade
SKUPlug-3
Kampagne-60%
TypePlug
PlaceringStretching
MaterialeHorn
DybdeVarierende
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug af horn og ben med trekantede blade
Din bedømmelse
Plug af horn og ben med trekantede blade