Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af horn og ben med trekantede blade

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du på udkig efter nogle unikke smykker til dine stretchede piercinger, så skal du gå efter plugs eller tunnels, som er lavet af organiske materialer, som f.eks. horn, ben, træ eller sten.
Organiske materialer kan ikke kun formes til en vis grænse og samtidig er strukturen i materialerne altid forskellige, så man vil aldrig få et smykke som er 100% identisk med andre smykker.

Det gør sig også gældende ved denne plug, som er lavet af horn og ben. Det er selve skallen, som øret er i kontakt med, som er lavet af horn og indlægget er lavet af ben. For at gøre lidt ekstra ud af smykket, er der blevet skåret et utroligt flot design ud af benet. I midten ses tre blade, som er trekantede og som tilsammen forestiller en større trekant. Trekanten "træder" ligesom ud fra pluggen, så den får et 3D look, hvor der bag trekanten er udskåret et ornamentisk blomstermønster.

En ekstra fordel ved at benytte disse organiske plugs, er at de lader huden ånde naturligt. I modsætning til f.eks. metal og akryl, vil du med horn opleve langt færre lugtgener og generelt få følelsen af at have et sundere stretch. Vægten af horn og ben er tilmeld utrolig lav, ja faktisk så lav at det tilnærmelsesvis minder om akryl.

Du vil med andre ord, modtage nogle tunnels som vil overraske med detaljerne, fjerne lugtgener, være lette og behagelige at gå med til hverdag og som har et utrolig flot finish. Så er det på tide at få piftet dit stretchede øre op med nogle unikke plugs, er det med at få bestilt nu.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-3
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Horn
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af horn og ben med trekantede blade
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.