Plug af horn med skull af ben

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Man kan dele smykker op i feminine og maskuline. Denne plug er nok til det maskuline segment, med mindre du er kvinde, hører heavy metal og elsker død og ødelæggelse.

Pluggen er, som navnet antyder, lavet af horn og ben, hvor hornet er det der kommer i kontakt med huden og benet er indlægget, hvori der er håndskåret et skull.
Dødningehovedet er detaljeret udført med både tænder, kæbe, næseben og revner i selve kraniet. Detaljerne bliver naturligvis bedre og mere tydelige jo større størrelse du vælger, men selv ved den mindste model på 8 mm. bliver man ikke skuffet.

Da materialet er organisk og samtidig bearbejdet manuelt, kan der forekomme uligheder i de individuelle plugs, men det er absolut kun en charme ved at bære organiske plugs som denne.

Modellen findes i størrelser fra 8 mm. og helt op til 25 mm. Så hvis du er til den søde død, så er det bare med at lægge et eksemplar i kurven og gå videre til bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-112
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Horn
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af horn med skull af ben
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.