Plug af glas med sugarskull

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 71,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Omkring oktober/november, fejrer man hvert år i Mexico de døde. Det foregår med fest og farver, hvor man pynter op og udklæder sig selv. Én ting der går igen ved næsten hver eneste udklædning, er det berømte sugarskull, som forestiller et dødningehoved der er malet i alle regnbuens farver. Dette sugarskull finder du også på denne plug, men da det er graveret ned i pluggen med en laser, har det ikke været muligt at gengive farverne. Tilgengæld står det hvide sugarskull knivskarpt på den gennemsigtige glasfront.

Selve pluggen er gennemsigtig, man har dog valgt at farve fronten let lilla, for at fremhæve det smukke motiv.
Pluggen lagerføres i seks forskellige størrelser, hvor den mindste er 6 mm. og den største er 16 mm. Det er klart, at jo større pluggen er, jo større, tydeligere og mere detaljeret er motivet.

Pluggens front er helt flad og har to kanter, en foran og en bagved, så pluggen ikke falder ud, når den sidder i øret. Da den er lavet af glas, har det ikek været muligt at lave gevind i pluggen, så den skal ligesom "lirkes" ind i øret.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-13
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Glas
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Flotte plugs
Karakter
Super nemme at komme i, de glider helt uden besvær på plads og det elsker jeg.
Udover det er de jo bare super flotte.
Kan klart anbefales.
Bedømt af Mrs. Piotrowsky
Fedt, med lys der skinner igennem!
Karakter
Jeg har ingen klager!
Det er et smukt smykke, og kom nemt i mit 10 mm stretch hul.
Det er ekstra flot, når lyset skinner igennem det. :)
Bedømt af Vigga
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af glas med sugarskull
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images