Plug af glas med glimmermønster

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne plug er en såkaldt "double flared plug", som betyder, at den ikke er udstyret med et skruegevind - det havde også været lidt svært at lave et gevind i glas. Den er derimod formet med to kanter, der er højere end den del, der sidder i dit øre. Derved falder den ikke ud - det kræver dog en smule øvelse, at sætte smykket i, da man skal krænge den i øret.

Smykket er som sagt lavet af glas, og størrelserne starter fra 8 mm. i diameter, så smykket er desværre ikke for nybegyndere inden for stretch. På hver side af pluggen sidder der et flot glimmermønster, der sidder oven på en sort baggrund, der virkelig fremhæver mønsteret. Da mønsteret sidder på begge sider, så er det også ligegyldigt, hvilken side der sidder forrest i dit øre.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-68
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Glas
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af glas med glimmermønster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.