Plug af glas med anker

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Uanset om man er til vand eller ej, så er er ankermotiver utroligt populære og det har de altid været. Om det er de symmetriske ankerarme eller tankerne om bare at stikke af og opleve verden, der ligger til grund for det populære motiv, vides ikke.
Hvis du også synes at motivet er tiltrækkende, så har du her muligheden for at få det indgraveret i et stykke glas, med en flot marineblå baggrund, som spiller meget godt sammen med ankerets anvendelse.

Pluggen fås i seks forskellige størrelser, som strækker sig fra 6 mm. - 16 mm. Ankeret vokser proportionelt med størrelsen på pluggen, så jo større diameter du vælger, jo større bliver ankeret. Pluggen er en såkaldt double flared plug, hvilket betyder den har to kanter. Kanterne sidder fast på pluggen og kan ikke skrues af - Det er ét stykke glas. Så smykket skal stille og roligt krænges ind på plads i øret.

Hvis du er til smykker af glas, kan du samtidig tage et kig på vores plug af glas med sugarskull eller plug af glas med svamp, som begge fås i samme størrelser som denne model.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-149
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Glas
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af glas med anker
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.