Plug af akryl med ugleprint

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hører du også til dem som elsker at chokere på den fede måde? For nogle mennesker, er de helt almindelige mainstream stretchsmykker, lige sagen. Men for andre, kan det slet ikke blive vildt, fedt eller anderledes nok. Hvis du hører til sidstnævnte gruppe, så har du her muligheden for at få fingrene i en total fed plug, som med garanti er anderledes, end de fleste andres.

Pluggen her er i sig selv, ganske simpel. Den er lavet ud i ét stykke klar akryl, uden nogen former for tingel tangel nogen steder. Men det som gør netop denne plug så super fed, er det flotte print af en ugles knivskarpe ansigt, som sidder indlejret i den klare plast. Den klare akryl, som fuldstændig dækker det flotte print, giver desuden motivet en forstørrende effekt, så det næsten fremstår helt 3D-agtigt. Enhver som fortaber sig i det unikke look i dit stretch, vil opleve et par meget naturtro ugleøjne, stirre direkte tilbage.

Smykket kan fås i et hav af størrelser, som dækker både små, mellem og store stretches. Den mindste størrelse starter ved blot 6 mm. i diameter, mens den største der fås i sortimentet, er 24 mm. i diameter. Det giver sig selv, at jo større diameter man vælger, jo større og tydeligere er uglen også.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-152
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med ugleprint
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.