Plug af akryl med sugar skull

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du også vild med unikke motiver til dine strechingsmykker? Så vil denne sorte plug af akryl med sugar skull helt sikkert lige være noget for dig. Denne sorte akrylplug er både helt og aldeles nikkelfri, samtidig med at den også er en letvægter som ikke vil tynge dit øre unødigt, heller ikke i de store størrelser.

Pluggen her fås helt ned til blot 5 mm. i diameter og op til en diameter på 25 mm. Den er designet med en god bred kant som sørger for at holde den godt på plads i øret. Smykket er super nemt og praktisk i brug, da fronten med det søde sugar skull, ganske enkelt kan skrues af og på. Pluggen skal således blot indføres i øret bagfra, hvorefter fronten skrues på igen.

Sugar skulls stammer fra gammel mexicansk kultur, hvor de ofte blev malet på afdødes gravsten, som et symbol på at man hyldede det liv de netop havde levet. Senere er sugar skulls også dukket op som tatoveringer hvor de har fået den mere simple betydning, at de ganske enkelt er en hyldest til livet i al almindelighed. Sugar skulls er designet til at være både glade og farverige og er således ikke ment som et mørkt eller dystert symbol.

Måske vil du gerne ære en afdød ved at bære den flotte plug af akryl med sugar skull, eller måske vil du gerne hylde livet, og måske er du bare vild med de mange smukke farver og mønstre i det flotte sugar skull - Uanset hvad så skynd dig at vælg din ønskede størrelse mens lager stadig haves, så du kan få det flotte sugar skull, i lige præcis din størrelse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-122
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype Internt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med sugar skull
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.