Plug af akryl med selvlysende stjerne

Lagerstatus: På lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 29,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Af en eller anden årsag, er der noget over stjerner, som gør at de aldrig går af mode. Stjerner er ofte forbundet med noget personligt hos den der bærer dem.

Denne plug er ingen undtagelse og er med sin stjerne i fronten noget helt særligt. Pluggen er lavet af sort akryl, som gør at smykket ikke vejer mange gram. Af samme årsag er pluggen utrolig behagelig at gå rundt med. For at tage endnu mere af vægten, er pluggen hul. Man kan ikke se det fra fronten, men vender man pluggen om, er den hul som en tom kagedåse.

Pluggen er forsynet med et gevind, som gør smykket utroligt let at sætte i og tage ud af øret, uden at gøre unødvendig skade på ens stretch. Pluggens bærende del, altså det stykke som sidder i selve øret, måler ca. 6 mm.

Selve fronten, som jo er det hele smykket handler om, består af en grøn skive, som vil være selvlysende, hvis den bliver ladet op under en lampe eller sollys. Skiven får ved hjælp af en forhøjet udstanset metalplade, motiv som en femtakket stjerne, som så er det eneste man vil se, hvis man bevæger sig ind i et mørkt rum.

Pluggen findes i 9 forskellige størrelser, hvor 6 mm. er det mindste og 25 mm. er det største.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-106
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med selvlysende stjerne
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.