Plug af akryl med ravmønster

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er vild med looket af den karamelfarvede rav, så er du landet det helt rette sted. Denne super skønne plug er lige så behagelig at have på, som den er blød og varm at se på. Det flotte ravmønster er indlagt i smykket her af klar akryl. Akryl er et robust materiale af plast, som føles behageligt at have i øret. Det er ikke koldt som stål f.eks. er, og så vejer det heller ikke nær så meget.

Akrylen fungerer næsten som et lille forstørrelsesglas på fronten, som får det smukke ravmønster til at træde ekstra flot og tydeligt frem. Mønsteret kan næsten også minde lidt om årerne dybt inde i et træ. Der er noget uskyldig og naturligt over mønsteret med de bløde linjer, som nu kan pryde dit stretch med sit smukke gyldne skær.

Pluggen fås desuden i en hel del størrelser, som rangerer lige fra 8 - 25 mm. i diameter. Du skal blot vælge den størrelse som passer til dit stretch, før du lægger varen i kurven, og går videre til bestillingen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-144
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med ravmønster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.