Plug af akryl med old school anker

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Rul med på retrobølgen og få dig en skøn plug af akryl med old school anker på fronten af denne fede letvægter akrylplug. Pluggen er dejlig let i materialet så den vil ikke tynge dine øreflipper unødigt, heller ikke i de store størrelser. Den største størrelse for dette smykke er 16 mm. i diameter, mens den mindste har en diameter på blot 5 mm.

Det flotte old school anker er udført i ren retrostil med smukke dekorative blomster samt to blodrøde hjerter, der er spiddet omvendt, på hver sin ankerspids. Designet er både farverigt og fantasifuldt og så er det unikke anker placeret på en smuk perlemorshvid baggrund, som danner en rigtig god kontrast til selve motivet.

Pluggen er lavet med gode høje kanter på begge sider, så den ikke er i fare for at falde ud af øret under brug. Den er også helt utrolig brugervenlig når den skal i og ud af dit stretch, for her skruer man nemlig bare den smukke front af, før smykket føres ind i øret fra bagsiden. Det er både flot, nemt og praktisk så der er næsten ikke andet end gode grunde til at investere i denne lækre plug af akryl med old school anker.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-123
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med old school anker
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.