Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af akryl med o-ringe

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 29,25 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du muligheden får at købe de helt enkle og populære plugs af akryl i et hav farver samt størrelser. Hver plug er forsynet med to o-ringe som holder den på plads i øret fra hver sin side, så pluggen ikke falder ud. Det er simpelt og det er smart og det er nemt at få i samt tage ud af øret igen, hvilket nok også er grunden til at netop disse plugs er blevet yderst populære.

Disse plugs fås helt nede fra 3 mm. og hele vejen op til 25 mm. i diameter, så du behøver ikke at have stretchet dine ører ret langt op, før du har mulighed for at bruge dem.

Uanset hvilken farve du bedst kan li' burde det være muligt at finde en farve for enhver smag, da vi har disse plugs i næsten alle regnbuens farver. De plugs som er over 10 mm. i diameter, har dog et lidt mindre farveudvalg end de mindre plugs.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-16
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Fed
Karakter
Rigtig lækker plug! Bedømt af Torben
Sidder godt i øret
Karakter
Den sidder rigtig godt i øret og ringene falder ikke af om natten. Bedømt af Krestian
God plug
Karakter
MEGET RAR! OG SUPER BILLIG Bedømt af Mia
Enkelt men flot
Karakter
Dejlig let. Nem at sætte i, og så har den et meget enkelt men alligevel meget stilfuldt design. Bedømt af Laura W
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med o-ringe
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.