Plug af akryl med o-ringe

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du muligheden får at købe de helt enkle og populære plugs af akryl i et hav farver samt størrelser. Hver plug er forsynet med to o-ringe som holder den på plads i øret fra hver sin side, så pluggen ikke falder ud. Det er simpelt og det er smart og det er nemt at få i samt tage ud af øret igen, hvilket nok også er grunden til at netop disse plugs er blevet yderst populære.

Disse plugs fås helt nede fra 3 mm. og hele vejen op til 25 mm. i diameter, så du behøver ikke at have stretchet dine ører ret langt op, før du har mulighed for at bruge dem.

Uanset hvilken farve du bedst kan li' burde det være muligt at finde en farve for enhver smag, da vi har disse plugs i næsten alle regnbuens farver. De plugs som er over 10 mm. i diameter, har dog et lidt mindre farveudvalg end de mindre plugs.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-16
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Fed
Karakter
Rigtig lækker plug! Bedømt af Torben
Sidder godt i øret
Karakter
Den sidder rigtig godt i øret og ringene falder ikke af om natten. Bedømt af Krestian
God plug
Karakter
MEGET RAR! OG SUPER BILLIG Bedømt af Mia
Enkelt men flot
Karakter
Dejlig let. Nem at sætte i, og så har den et meget enkelt men alligevel meget stilfuldt design. Bedømt af Laura W
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med o-ringe
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.