Plug af akryl med musling og sten

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en virkelig flot sort akrylplug, som vil passe perfekt til ethvert stretch med respekt for sig selv, samt til dig der er stolt af dit stretch og derfor gerne vil vise det frem på den bedst tænkelige måde.

Pluggen er lavet af akryl som både er utrolig allergivenligt og et letvægtsmateriale på samme tid. Så hvis du er nikkelallergikker er akryl altid en sikker vej at gå, da det er et plastmateriale, som er fuldstændig fri for nikkel. Fordi det vejer så lidt som det gør, vil det heller ikke tynge dit øre unødigt, hvilket især kan være en stor fordel når man er oppe i de store størrelser.

Hele den ydre kant er tæt besat med en hel ring af glitrende klare sten som danner den ultimative ramme om den smukke kerne af muslingeskal, som fylder hele fronten ud, helt ud til stenkanten. Der er tale om en helt speciel form for muslingeskal som kaldes abalone. En abalone er udstyret med en stor skålformet skal som er stærkt perlemorsskinnde på indersiden og det er netop denne helt unikke skal, som nu pryder hele fronten af denne flotte sorte plug.

Der er høje kanter både for og bag på pluggen, så den ikke er i fare for at falde ud af øret. Pluggen er lavet med skruegevind så den er består af to dele der kan skrues fra hinanden. Det gør at den er utrolig nem og praktisk at få sat ind i dit stretch. Den fås i adskillige størrelser som rangerer lige fra 6 mm. til 16 mm. i diameter. Du skal blot vælge den størrelse som passer til dit stretch, før du bestiller din nye og helt unikke plug med musling og sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-116
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype Internt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med musling og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.