Plug af akryl med kuppelform

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en helt unik mulighed for, at få dit stretch til at se virkelig imponerende ud. Denne super flotte plug af kulsort akryl, er nemlig designet med en fyrstelig kuppelform, på både for- og bagside. Kuplen er nærmest spejlblank, og giver dit stretch illusionen af at se meget større ud, end det rent faktisk er, grundet det geniale design. Det giver nemlig dit stretch en lækker volume, med den runde og fyldige form. Selve kuplen har en lidt større diameter end den del der går gennem dit stretch, hvilket også forstærker illusionen om, at dit stretch er lidt større end det er.

Smykket fås i et hav af størrelser, der begynder ved 5 mm. i diameter, og helt op til et 25 mm. stort stretch. Det er nemt og praktisk at sætte i samt tage ud, da det er udstyret med et smart skruegevind, som naturligvis er skjult for det blotte øje.

Akryl er desuden et virkelig behageligt materiale, især i de store størrelser, hvor det lette materiale ikke tynger dine øreflipper unødigt ned. Akryl er en plastform som er behageligt at bruge, både i koldt og varmt vejr, og så er det naturligvis fuldstændig frit for nikkel.

Husk at bestil to af de flotte sorte kuppelplugs, hvis du gerne vil have til begge ører.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-153
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med kuppelform
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.