Plug af akryl med kuppelform

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en helt unik mulighed for, at få dit stretch til at se virkelig imponerende ud. Denne super flotte plug af kulsort akryl, er nemlig designet med en fyrstelig kuppelform, på både for- og bagside. Kuplen er nærmest spejlblank, og giver dit stretch illusionen af at se meget større ud, end det rent faktisk er, grundet det geniale design. Det giver nemlig dit stretch en lækker volume, med den runde og fyldige form. Selve kuplen har en lidt større diameter end den del der går gennem dit stretch, hvilket også forstærker illusionen om, at dit stretch er lidt større end det er.

Smykket fås i et hav af størrelser, der begynder ved 5 mm. i diameter, og helt op til et 25 mm. stort stretch. Det er nemt og praktisk at sætte i samt tage ud, da det er udstyret med et smart skruegevind, som naturligvis er skjult for det blotte øje.

Akryl er desuden et virkelig behageligt materiale, især i de store størrelser, hvor det lette materiale ikke tynger dine øreflipper unødigt ned. Akryl er en plastform som er behageligt at bruge, både i koldt og varmt vejr, og så er det naturligvis fuldstændig frit for nikkel.

Husk at bestil to af de flotte sorte kuppelplugs, hvis du gerne vil have til begge ører.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-153
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med kuppelform
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.