Tilbud

Plug af akryl med indvendige løse sten

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 39,50 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du elsker fest og farver, så vil denne super fede plug, sikkert lige være noget for dig. Her får du nemlig en hel fest i øret, for denne sorte plug, er gavmildt forsynet med en hel masse små smukke sten, i flotte klare farver, som komplimenterer hinanden super godt. Du finder både røde, gule og turkise sten derinde, som alle sammen er farver der næsten kun kan få smilet frem på læberne.

De mange smukke sten i de glade farver, er placeret bag en klar kuppel af plast, hvor de ligger og rasler rundt, når smykket bevæges. Den klare kuppel ses både på fronten samt bagsiden, så smykket ser ens ud fra begge sider.

Pluggen er lavet af akryl som er et hårdt plastmateriale, der ikke vejer særlig meget. Dertil kommer at det også føles rart at have i øret, både i koldt og varmt vejr. Smykket fås i flere forskellige størrelser, så du skal blot vælge den som passer til dig, før du lægger varen i kurven, og går videre til bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-146
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med indvendige løse sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.