Plug af akryl med indkapslet blomst

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 71,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Med denne helt utrolig smukke plug af klar akryl, kommer du helt tæt på Moder Natur hende selv. Denne unikke plug er nemlig udstyret med ægte pressede blomster, i forskellige smukke klare farver, som er indkapslet til evig blomstring, i den klare akryl. Akrylmaterialet giver endda blomsterne en ekstra livagtig effekt, da det på en måde virker som et forstørrelsesglas, når blomsten ses igennem det.

Pluggen her fås i flere forskellige størrelser, som rangerer fra 12-25 mm. i diameter. Hvis du vælger pluggen på 12 mm. vil den være dekoreret med en enkelt blomst i en skøn solgul farve. Vælger du derimod pluggen på 14 mm. vil du finde både en orange samt en grøn blomst, indlagret i den klare akryl. Alle andre størrelser, fra 16 mm. og opefter, rummer hele tre blomster, i hver sin skønne farve, som det også kan ses på produktbilledet.

Akryl rummer mange andre fordele, end blot at være rammen om disse dejlige blomster. Akryl er en let form for plast, som både er super allergivenlig, og yderst behageligt i brug. Akrylen føles rar og tempereret mod huden, og så tynger den ikke din øreflip unødigt, hverken i de små eller store størrelser.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-18
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med indkapslet blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.