Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Plug af akryl med i love Playboy™-60%

Aktiveres automatisk ved kassen

...

35,60 kr Fra 89,00 kr -60%
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

Pluggen her er lavet af sort akryl, som består af to dele. Selve pluggen, som har et indvendigt skruegevind og så fronten, som kan skrues ind i pluggen. På den måde slipper du for at belaste dit øre hver gang du tager pluggen i og ud, da der ingen høje kanter skal krænges ind i øret.

Fronten er prydet med den kendte Playboy Bunny, som trofast har opadstående ører og en sød lille butterfly på. Kaninen er her placeret strategisk, så pluggen i sin helhed siger "I Love Playboy" - Er du også vild med Playboy og deres kvalitetssmykker, så kan denne model fås i seks forskellige størrelser, startende ved 6 mm. og op til 16 mm.
Printet på fronten har til sidst fået en flot overfladefinish i form af klar resin, for at give pluggen et mere fremtrædende 3D-effekt.

Pluggen er som sagt lavet af akryl, som er et utroligt let materiale. Den største model vejer f.eks. under tre gram, så du mærker næsten ikke at den sidder i øret.
Akryl indeholder ikke nikkel, så er du uheldig at lide af nikkelallergi, så kan du uden bekymringer anvende denne akrylplug.

Detaljer
NavnPlug af akryl med i love Playboy™
SKUPlug-95
Kampagne-60%
LukketypeInternt gevind
TypePlug
PlaceringStretching
MaterialeAkryl
Dybde12 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug af akryl med i love Playboy™
Din bedømmelse
Plug af akryl med i love Playboy™