Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tilbud

Plug af akryl med i love Playboy™

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 28,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Pluggen her er lavet af sort akryl, som består af to dele. Selve pluggen, som har et indvendigt skruegevind og så fronten, som kan skrues ind i pluggen. På den måde slipper du for at belaste dit øre hver gang du tager pluggen i og ud, da der ingen høje kanter skal krænges ind i øret.

Fronten er prydet med den kendte Playboy Bunny, som trofast har opadstående ører og en sød lille butterfly på. Kaninen er her placeret strategisk, så pluggen i sin helhed siger "I Love Playboy" - Er du også vild med Playboy og deres kvalitetssmykker, så kan denne model fås i seks forskellige størrelser, startende ved 6 mm. og op til 16 mm.
Printet på fronten har til sidst fået en flot overfladefinish i form af klar resin, for at give pluggen et mere fremtrædende 3D-effekt.

Pluggen er som sagt lavet af akryl, som er et utroligt let materiale. Den største model vejer f.eks. under tre gram, så du mærker næsten ikke at den sidder i øret.
Akryl indeholder ikke nikkel, så er du uheldig at lide af nikkelallergi, så kan du uden bekymringer anvende denne akrylplug.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-95
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med i love Playboy™
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.