Plug af akryl med holografisk skull

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Elsker du også smykker som er anderledes på den fede måde? Så tag et ekstra godt kig på denne super fede plug, som er udstyret med et holografisk skull på fronten. Designet med det flotte skull, har en lidt rå karakter, og er bestemt ikke for dem der er mest til bling og glitter. Til gengæld er det perfekt til dem som gerne vil have smykker med lidt ekstra kant, og som ikke bare er til helt almindelige mainstream smykker.

Det flotte skull, som ses på fronten af denne plug, er lavet i et holografisk design. Det betyder at farverne ændrer sig til det omvendte, alt afhængig af, hvilken vinkel man ser smykket fra. Når man ser smykket helt forfra, er baggrunden hvid med et sort skull. Men drejer du smykket lidt til den ene side, bliver farvesætningen omvendt, så baggrunden bliver sort med et hvidt skull i stedet for. Det er en ret fed effekt som ikke ses ret så på denne type smykker.

Denne plug af lækker sort akryl, fås endda i et helt hav af størrelser. Den mindste størrelse er 5 mm. i diameter, mens den største mulige størrelse, er 25 mm. Så hvis du ligger et sted der i mellem, kan du altså gafle dig en af disse super lækre plugs med holografisk skull på fronten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-145
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med holografisk skull
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.