Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tilbud

Plug af akryl med hampmotiv

Lagerstatus: På lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 39,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en fed plug til dit stretch, som næsten ingen beskrivelse behøver - Motivet taler klart og tydeligt for sig selv.

Selve pluggen er lavet af akryl og du kan skrue fronten af, hvilket gør den utrolig let at sætte i ethvert stretchet øre. Pga. materialet og det lille hulrum i midten, vejer denne model utrolig lidt og vil derfor være meget behagelig at gå med til hverdag.
De mange små sten rundt i kanten gør modellen ekstra sprød. Varme opløser al slags lim, så du kan med fordel smøre en gang klar neglelak over dem, så man forhindrer dem i at falde ud med tiden.

Alt i alt er der altså tale om en lækker model som både er provokerende, frisindet og lækker at gå med. Så spørgsmålet er bare, om du er mand/kvinde nok til at bestille en? Hvis ja, så vælg din størrelse i boksen ovenfor og bestil i dag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-75
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med hampmotiv
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.