Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af akryl med glasdesign

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Der findes almindelige glasplugs og så findes der denne plug, som ligner ødelagt glas helt uden at være det.

Pluggen her er lavet af massiv akryl og har et look, som kun kan fås med akryl. Selve pluggen ligner nemlig ødelagt glas, men helt uden at du oplever de gener som rigtig ødelagt glas ville give. Alle kanter og overflader er stadig helt glatte og uden revner eller spækker.
Du har altså mulighed for at få en plug der ligner smadret glas, uden at opleve problemer med rifter i øret, væske der trænger ind i sprækkerne og vægten fra rigtig glas.

Så er du på jagt efter noget nyt og lækkert til dit stretch, så er det med at få bestilt i dag. Vælg blot din ønskede størrelse og farve i boksene ovenfor.

Pluggen kommer naturligvis med en o-ring, som holder pluggen pænt på plads, når den sidder i øret.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-78
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med glasdesign
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.