Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af akryl med flowerskull

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super flot og helt igennem praktisk plug af sort akryl med et flot flowerskull på fronten. Uhyggen forsvinder lidt når man ser at dette skull, rent faktisk består af flotte hvide blomstermotiver, men det er også lige præcis hvad der er meningen med dette lidt retro-agtige design. Selve pluggen er helt sort mens blomsterne står i flot kontrast med deres rene lyse farve, som er placeret i formation af et dødningehoved.

Pluggen er ligeledes super nem i brug, da den er udstyret med et praktisk skruegevind. Du skruer ganske enkelt blot fronten af og fører smykket ind i dit stretch fra bagsiden, hvorpå du atter skruer fronten på plads. Smykket sidder nu som det skal, uden risiko for at falde ud.

Pluggen fås i adskillge størrelser som spænder lige fra 3 mm. og helt op til 20 mm., så det er muligt at få den fede plug, næsten uanset hvilken størrelse du bruger. Akryl er desuden et superskønt letvægtsmateriale så smykket ikke vil tynge dit øre unødigt, selv oppe i de store størrelser.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-128
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med flowerskull
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.