Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af akryl med dit eget billede

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ultra lækker og helt igennem unik plug af dejlig behagelig akryl, som både kan leveres i en sort samt i en klar farve. Akryl er et letvægtsmateriale af hård plast, som både er allergivenligt og super behageligt i brug på samme tid.

Denne plug er noget ganske særligt, for denne plug kan skræddersys med et billede helt efter eget valg, så den forvandles til et smykke som ingen andre har. Det kan være et billede af dig selv, dit barn, kæresten, kæledyret eller noget helt andet som vi slet ikke har fantasi til at forestille os og som har en helt særlig betydning for dig.

Smykket fungerer ved at fronten skrues af, hvorefter et tilklippet billede sættes ind, før fronten sættes på igen. Der er endda mulighed for at skifte det lille billede ud, hvis man skulle blive træt af det samme motiv, eller blot få en ny kæreste en dag ;-) Du kan skifte det lille billede lige så tit du har lyst til det. Bagsiden af smykket kan ligeledes skrues af, så smykket kan føres gennem øret, før bagsiden skrues på igen. Et uhyre simpelt men også exceptionelt unikt koncept, som enhver med et flot stretch i øret bør eje.

Pluggen her fås i et bredt spænd af størrelser, du skal blot vælge den som passer til dit stretch, før du lægger varen i kurven og skynder dig videre. Husk selvfølgelig også at vælge farve på pluggen, som er super flot i både klar og sort.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-136
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med dit eget billede
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.