SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Plug af akryl med dit eget billede

Udsolgt

Ultra lækker og helt igennem unik plug af dejlig behagelig akryl, som både kan leveres i en sort samt i en klar farve. Akryl er et letvægtsmateriale af hård plast, som både er allergivenligt og super behageligt i brug på samme tid.

Denne plug er noget ganske særligt, for denne plug kan skræddersys med et billede helt efter eget valg, så den forvandles til et smykke som ingen andre har. Det kan være et billede af dig selv, dit barn, kæresten, kæledyret eller noget helt andet som vi slet ikke har fantasi til at forestille os og som har en helt særlig betydning for dig.

Smykket fungerer ved at fronten skrues af, hvorefter et tilklippet billede sættes ind, før fronten sættes på igen. Der er endda mulighed for at skifte det lille billede ud, hvis man skulle blive træt af det samme motiv, eller blot få en ny kæreste en dag ;-) Du kan skifte det lille billede lige så tit du har lyst til det. Bagsiden af smykket kan ligeledes skrues af, så smykket kan føres gennem øret, før bagsiden skrues på igen. Et uhyre simpelt men også exceptionelt unikt koncept, som enhver med et flot stretch i øret bør eje.

Pluggen her fås i et bredt spænd af størrelser, du skal blot vælge den som passer til dit stretch, før du lægger varen i kurven og skynder dig videre. Husk selvfølgelig også at vælge farve på pluggen, som er super flot i både klar og sort.

Detaljer
NavnPlug af akryl med dit eget billede
SKUPlug-136
TypePlug
MaterialeAkryl
Dybde12 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug af akryl med dit eget billede
Din bedømmelse
Plug af akryl med dit eget billede