Tilbud

Plug af akryl med abalone Playboy™ bunny

Lagerstatus: På lager

Pris: 59,00 DKK

Nu kun: 29,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykker fra Playboy er lig kvalitet. Denne plug er ingen undtagelse - Her får du alt det gode i én plug. Akrylens lette vægt, skruegevindet som gør den let at tage ud og i øret og den flotte overfladefinish, som beskytter det velkendte kanin-motiv.

Pluggen er lavet af sort akryl og er udhulet for at gøre plads til det indvendige gevind. Det er af samme årsag også en lille beholder, hvis man kommer op i de store størrelser. At gevindet sidder indvendigt betyder at du ikke kommer til at gøre skade på dit øre, ved at skrabe et skarpt gevind mod øret. Du slipper også for at krænge høje kanter ind gennem hullet, som ofte kan være en smertefuld affære.

Motivet på pluggen har du med stor sandsynlighed set før. Det forestiller den velkendte Playboy Bunny med sine to strittende ører og den lille butterfly. Motivet forestiller at være et indlæg fra en abalone, som er en utrolig smuk muslingeskal. Motivet er dog kun et print, men ligner utroligt meget den ægte vare og det ses derfor ikke at det kun er et print.

Vælg denne plug fra Playboy i størrelser fra 6 mm. og helt op til 25 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-94
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med abalone Playboy™ bunny
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.