Playboy™ plug med bunny bagdel

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du kender sikkert godt de søde Playboy piger i de frække små badedragter med en kaninhale på bagdelen og her får du nu en helt enestående chance for at få en af disse søde piger som motiv på din plug. Pigen som sidder på hug i stilletter er afbilledet bagfra fra taljen og ned. Her ser man hendes timesglas figur og runde bagdel med den velkendte badedragt der naturligvis er udstyret med en stor vamset hvid kaninhale lige midt på. Under pigens bagdel, som nogle måske nok vil kalde hendes fordel, ser man de høje stilletter som hun har på fødderne. Man ser ikke mere af hendes ben da hun jo sidder på hug.

Nederst på pluggen er indsat en tekst hvor der står "Tails - You win" som er et slags omvendt slogan fra udtrykket "Heads you win - Tails you lose" der på dansk kan oversættes til "Hoved du vinder - Hale du taber". Udtrykket kommer fra USA og bruges når man kaster en mønt op i luften for at se hvilken side den lander på, typisk når to mennesker skal trække hurtigt lod om noget. På pluggen her har Playboy dog valgt at sige at halen er vinderen, stik imod sædvanen, og hvem kan fortænke dem i det når der er tale om sådan en dejlig hale som pigens her :-)

Pluggen er lavet af sort akryl og er kun hvid på fronten hvor motivet er placeret. Motivet er et print som er indlagret under en klar kuppelformet hinde af plast, så det vil blive ved med at holde sig pænt og ikke slides af med tiden.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-101
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Playboy™ plug med bunny bagdel
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.