15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Playboy™ plug med bunny bagdel-60%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

31,60 kr Fra 79,00 kr -60%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Du kender sikkert godt de søde Playboy piger i de frække små badedragter med en kaninhale på bagdelen og her får du nu en helt enestående chance for at få en af disse søde piger som motiv på din plug. Pigen som sidder på hug i stilletter er afbilledet bagfra fra taljen og ned. Her ser man hendes timesglas figur og runde bagdel med den velkendte badedragt der naturligvis er udstyret med en stor vamset hvid kaninhale lige midt på. Under pigens bagdel, som nogle måske nok vil kalde hendes fordel, ser man de høje stilletter som hun har på fødderne. Man ser ikke mere af hendes ben da hun jo sidder på hug.

Nederst på pluggen er indsat en tekst hvor der står "Tails - You win" som er et slags omvendt slogan fra udtrykket "Heads you win - Tails you lose" der på dansk kan oversættes til "Hoved du vinder - Hale du taber". Udtrykket kommer fra USA og bruges når man kaster en mønt op i luften for at se hvilken side den lander på, typisk når to mennesker skal trække hurtigt lod om noget. På pluggen her har Playboy dog valgt at sige at halen er vinderen, stik imod sædvanen, og hvem kan fortænke dem i det når der er tale om sådan en dejlig hale som pigens her :-)

Pluggen er lavet af sort akryl og er kun hvid på fronten hvor motivet er placeret. Motivet er et print som er indlagret under en klar kuppelformet hinde af plast, så det vil blive ved med at holde sig pænt og ikke slides af med tiden.

Detaljer
NavnPlayboy™ plug med bunny bagdel
SKUPlug-101
Kampagne-60%
TypePlug
PlaceringStretching
MaterialeAkryl
Dybde12 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Playboy™ plug med bunny bagdel
Din bedømmelse
Playboy™ plug med bunny bagdel