100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...
%

Playboy™ plug af kirurgisk stål med pokerjeton

55,20 kr Fra 69,00 kr
På lager

Med denne lækre plug fra Playboy™ kan du nu give et klart "player" signal til omverdenen.
Pluggen, der er lavet af ren kirurgisk stål, har nemlig en front formet som en Playboy pokerjeton. Den sættes let i øret da den er lavet med et klassisk og solidt skruegevind, som kan spændes utrolig godt fast.

Denne plug fås i to forskellige farvekombinationer, som hendholdsvis er overvejende røde eller sorte. Du vælger selv hvilken farvekombination du er mest til, men uanset hvad du vælger, skal du være game på en del opmærksomhed fra omverdenen. For denne plug er en af Playboys første stretchingprodukter. Så du får her muligheden for at pryde dit øre med en af de første Playboy™ plugs på markedet.

Husk det altid kan være en fordel at supplere plugs som disse, med høj kant, med en omgang Smelly Gelly. Det forhindre at den ægte playerfølelse ødelægges, hvis du skulle få lyst til at smide pluggen på bordet under en hektisk omgang poker med vennerne.

Uanset hvilken størrelse du vælger, får du denne plug leveret med en totaldybde på 10 mm. og selve det bærrende stykke er kun 6 mm. Det sikrer dig at din nye plug ligger tæt mod øret og derfor altid vil se skarp ud.

Detaljer
NavnPlayboy™ plug af kirurgisk stål med pokerjeton
SKUPlug-96
TypePlug
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Playboy™ plug af kirurgisk stål med pokerjeton
Din bedømmelse
Playboy™ plug af kirurgisk stål med pokerjeton