Playboy™ plug af kirurgisk stål med pokerjeton

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med denne lækre plug fra Playboy™ kan du nu give et klart "player" signal til omverdenen.
Pluggen, der er lavet af ren kirurgisk stål, har nemlig en front formet som en Playboy pokerjeton. Den sættes let i øret da den er lavet med et klassisk og solidt skruegevind, som kan spændes utrolig godt fast.

Denne plug fås i to forskellige farvekombinationer, som hendholdsvis er overvejende røde eller sorte. Du vælger selv hvilken farvekombination du er mest til, men uanset hvad du vælger, skal du være game på en del opmærksomhed fra omverdenen. For denne plug er en af Playboys første stretchingprodukter. Så du får her muligheden for at pryde dit øre med en af de første Playboy™ plugs på markedet.

Husk det altid kan være en fordel at supplere plugs som disse, med høj kant, med en omgang Smelly Gelly. Det forhindre at den ægte playerfølelse ødelægges, hvis du skulle få lyst til at smide pluggen på bordet under en hektisk omgang poker med vennerne.

Uanset hvilken størrelse du vælger, får du denne plug leveret med en totaldybde på 10 mm. og selve det bærrende stykke er kun 6 mm. Det sikrer dig at din nye plug ligger tæt mod øret og derfor altid vil se skarp ud.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-96
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Playboy™ plug af kirurgisk stål med pokerjeton
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.