Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tilbud

Playboy™ plug af bambus med indkapslet bunny

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 28,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du også helt vild med de frække smykker fra Playboy? Så vil du bare elske dette sidste nye skrig fra den populære producent. Her får du en plug af bambustræ som har fået en flot coating, der virkelig giver dette smykke et helt unikt udtryk. Der er opnået en perfekt harmoni mellem det gyldne udtryk og det organiske træ og træets struktur kan stadig ses helt tydeligt gennem den transparante overflade.

Inden under den lækre coating, har vi selvfølgelig også den velkendte Playboy bunny på fronten af pluggen. Den søde bunny er holdt i et elegant guldfarvet design hvor den lille kanin ganske enkelt taler for sig selv. Man er slet ikke tvivl om at man har at gøre med et af Playboys frække smykker, når man ser denne rappe plug i det stilfulde look af guld, kombineret med det lækre gyldne bambusmateriale.

Denne plug kræver blot et stretch på et sted mellem 6 og 16 mm. i diameter. Så hvis du er den heldige ejer af sådan et stretch, kan du også blive den endnu heldigere ejer af denne flotte Playboy plug.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-132
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Playboy™ plug af bambus med indkapslet bunny
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.