Indlæser...
%

Playboy™ plug af akryl med selvlysende bunny

73,87 kr Fra 89,00 kr
På lager

Her kan du få dig en super flot og fræk Playboy plug af akryl med selvlysende bunny på en lækker guldfarvet baggrund. Pluggen her er lavet af sort akryl, som er et let og hårdt plastmateriale, der er perfekt til brug af stretchingsmykker. Akryl egner sig ekstra godt til store stretches, da det netop ikke tynger dit øre mere end højst nødvendigt. Derudover er akryl selvfølgelig også helt fri for nikkel, så hvis du er allergiker er akryl også et helt perfekt valg for dig.

Fronten på denne plug er lavet af en guldfarvet, som har fået skåret en silhouet af Playboys velkendte kanin. Farven under pladen er så en selvlysende farve, som vil få kaninen til at fremstå lysende, når den bliver ladet op af solen eller en anden lyskilde.
Pluggen fås i seks forskellige størrelser som starter ved 8 mm. i diamterer og slutter ved 16 mm. i diameter. Smykket er både nemt og praktisk i brug da den flotte guldfarvede front kan skrues af, før pluggen indføres i dit stretch bagfra og fronten atter skrues på.

Så hvis du er på udkig efter et nyt stretchingsmykke som både er lidt frækt men samtidig også kører den elegante stil, så er denne super fede Playboy™ plug af akryl med selvlysende bunny, måske lige det du går og leder efter.

Detaljer
SKUPlug-120
LukketypeInternt gevind
TypePlug
MaterialeAkryl
Dybde11 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Playboy™ plug af akryl med selvlysende bunny
Din bedømmelse
Playboy™ plug af akryl med selvlysende bunny