Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Playboy™ plug af akryl med selvlysende bunny

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du få dig en super flot og fræk Playboy plug af akryl med selvlysende bunny på en lækker guldfarvet baggrund. Pluggen her er lavet af sort akryl, som er et let og hårdt plastmateriale, der er perfekt til brug af stretchingsmykker. Akryl egner sig ekstra godt til store stretches, da det netop ikke tynger dit øre mere end højst nødvendigt. Derudover er akryl selvfølgelig også helt fri for nikkel, så hvis du er allergiker er akryl også et helt perfekt valg for dig.

Fronten på denne plug er lavet af en guldfarvet, som har fået skåret en silhouet af Playboys velkendte kanin. Farven under pladen er så en selvlysende farve, som vil få kaninen til at fremstå lysende, når den bliver ladet op af solen eller en anden lyskilde.
Pluggen fås i seks forskellige størrelser som starter ved 8 mm. i diamterer og slutter ved 16 mm. i diameter. Smykket er både nemt og praktisk i brug da den flotte guldfarvede front kan skrues af, før pluggen indføres i dit stretch bagfra og fronten atter skrues på.

Så hvis du er på udkig efter et nyt stretchingsmykke som både er lidt frækt men samtidig også kører den elegante stil, så er denne super fede Playboy™ plug af akryl med selvlysende bunny, måske lige det du går og leder efter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-120
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Playboy™ plug af akryl med selvlysende bunny
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.