Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tilbud

Playboy™ plug af akryl med playboypige

Lagerstatus: På lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 28,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Playboy har mange kreative motiver på deres eksklusive smykker og motivet på denne sorte plug af akryl er bestemt ingen undtagelse. Lige midt i pluggen er silhuetten af en underskøn playboypige nemlig blevet indrammet i en sort cirkel hvor hun har fået hæderspladsen på smykket. Pigen bærer naturligvis de karateristiske playboyører på toppen af hovedet og er dermed en vaskeægte playboypige.

Teksten "Bunny Thrills" står skrevet med det første ord oven over pigen og det andet nedenunder hende. Derudover har hun også fået selskab af to små bunnies, nemlig en på hver sin side. Pigen er på alle måder både blikfang og centrum på denne lækre plug af akryl. Pluggen er sort overalt med undtagelse af fronten som er hvid med sort motiv og skrift. Motivet på fronten er indkapslet under en klar og let buet hinde af hård plast så det ikke bliver slidt af med tiden. Mens pluggen buer let på forsiden er den til gengæld helt flad på bagsiden, så der vil den være plan med huden i dit øre.

Du kan få denne lækre playboyplug i mange forskellige størrelser, så skynd dig at find den størrelse som passer til dit stretch, og før du ved af det vil playboypigen pryde dit øre på smukkeste vis.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-100
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Playboy™ plug af akryl med playboypige
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.