Playboy™ næsestav af 14 karat guld med bunny

Lagerstatus: Ikke på lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du blive den heldige ejer af den sødeste lille næsestav som både rummer kvalitet, stil og finesse, alt sammen på én gang. Denne næsestav er nemlig lavet af det pureste guld og er udstyret med et af verdens nok mest kendte logoer, nemlig Playboys frække lille bunny som er kendt og elsket af mange. Playboy har altid forstået at levere varen på den mest elegante og sostifikerede facon og denne lækre næsestav af 14 karat guld, er bestemt ingen undtagelse.

Den lille kanin er 5,8 mm. høj og 3,7 mm. bred så den er altså ikke så lille at man slet ikke kan se hvad den forestiller og ej heller så stor at den bliver for voldsom til næsen. Den er lige tilpas i størrelsen og vil se super sød ud på enhver pigenæse,

Selve designet er naturligvis helt og aldeles gennemført og der er endda hul ved kaninens øje, så der på ingen måde kan være tvivl om logoets oprindelse. Så forkæl dig selv eller en du holder af med denne virkelig lækre lille sag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-82
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Playboy™ næsestav af 14 karat guld med bunny
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.