Playboy™ industrial piercing med bunny af sten

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har Playboy™ har igen overgået sig selv, ved at skabe en virkelig feminin variant af en industrial piercingstav med den verdensberømte bunny. Denne 38 mm. lange stav er lavet af ren kirurgisk stål, som er et meget sikkert materiale, hvor ingen nikkel eller andre skadelige stoffer frigives. Begge ender er lukket ved hjælp af klassiske runde kugler, som kan skrues af og på.

Blikfanget på dette smykke, er naturligvis den lille lyserød bunny, som er monteret løst på staven. Men at den er løs, betyder selvfølgelig ikke at den kan falde af. Den er monteret ved hjælp af to ringe, som staven går igennem. På den måde kan du selv bestemme hvor på staven bunny'en skal sidde og ved hjælp af en lille o-ring fæstnes det, så det bliver hvor du har placeret det.
Overfladen af bunny'en består af et ru stenlag, der fungerer som lyserøde saltkrystaller, der lige giver smykket et ekstra pift sammen med den enkle sorte sten, som danner øjet på kaninen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-138
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 38 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 6 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Playboy™ industrial piercing med bunny af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.