Pink tunnel af akryl med klare sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 59,00 DKK

Nu kun: 29,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Stretching er fedt. Tøser med stretches er endnu federe. Tøser med tøsede smykker sprænger skalaen - Og det har du nu muligheden for.

Denne tunnel er lavet af gennemfarvet pink akryl, hvilket betyder at farven ikke forsvinder pga. slitage.
Smykket har bagpå en låsemekanisme, som består af et gevind, så du let kan isætte smykket uden at skulle presse, trykke og vride øret og dermed forvolde skade på både øre og tunnel.

Rundt i hele kanten sidder der små klare sten, som er limet fast. Jo større diameter du vælger, jo flere sten vil der være.
Denne tunnel kan vælges i størrelser fra 4 mm. og helt op til 20 mm.

Da denne tunnel er lavet af ren akryl, skal du ikke være bekymret for nikkelallergi. Det eneste du skal være en smule opmærksom på, er at stenene er limet fast, så vi anbefaler ikke at man bærer dette smykke når man dyrker sport, sveder eller går i bad.

Er du endnu ikke startet på at stretche, kan du her finde en guide, som kommer omkring alt omhandlende komplikationer, fremgangsmåder etc.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-79
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Pink
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Tunnels.
Karakter
De er super lækre. Elsker pink farver og det er kun prikken over i'et at der så er "diamanter" på dem. Er rigtig glad for dem. Bedømt af Heidi
Tøset og fantastisk!
Karakter
Har nu haft stretch i lidt over et halvt år, og har kun haft disse i. Ingen diamanter er faldet af, alt virker ubeklageligt de er så fede og samtidig tøsset. Jeg køber dem igen så snart jeg har udvidet en størrelse! Bedømt af Leo
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Pink tunnel af akryl med klare sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk Shop ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Kundebilleder