SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Pileformet ørepiercing

69,00 kr
På lager

Få dig en smuk og elegant pileformet ørepiercing, med en lækker all-over guldbelægning udenpå ren kirurgisk stål. Smykket er både detaljeret og yndefuldt udført i et anderledes og bemærkelsesværdigt design. Trådtykkelsen er 1,2 mm. og denne ørepiercing passer perfekt til både øreflippen samt en helixpiercing.

Den forreste del af smykket forestiller pilespidsen, som her er formet som en lang kegleformet spids der sidder fast på selve staven, der skal gennem ørepiercingen. Den bagerste del af smykket forestiller så de klassiske fjer som selvfølgelig hører enhver pil til og de ses her som en bagside af i alt fire flotte fjer. De er omhyggeligt udformede med små riller som giver et ekstra realistisk touch til designet.

Den flotte pileformede ørepiercing er nem og praktisk i brug. Du skruer blot pilespidsen og staven af den flot fjerfyldte bagende og fører smykket ind gennem din piercing. Herefter skruer du pilespidsen på igen og voila.

Bestil din nye pileformet ørepiercing allerede i dag, så sørger vi får at den bliver leveret direkte til din postkasse med vores superhurtige dag-til-dag levering.

Detaljer
NavnPileformet ørepiercing
SKUBarbell-131
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeØrepiercing
PlaceringØreflip, Helix, Forward helix
Længde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
FarveGuld
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pileformet ørepiercing
Din bedømmelse
Pileformet ørepiercing