Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Pileformet ørepiercing

Lagerstatus: På lager

Pris: 59,00 DKK

Nu kun: 47,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en smuk og elegant pileformet ørepiercing, med en lækker all-over guldbelægning udenpå ren kirurgisk stål. Smykket er både detaljeret og yndefuldt udført i et anderledes og bemærkelsesværdigt design. Trådtykkelsen er 1,2 mm. og denne ørepiercing passer perfekt til både øreflippen samt en helixpiercing.

Den forreste del af smykket forestiller pilespidsen, som her er formet som en lang kegleformet spids der sidder fast på selve staven, der skal gennem ørepiercingen. Den bagerste del af smykket forestiller så de klassiske fjer som selvfølgelig hører enhver pil til og de ses her som en bagside af i alt fire flotte fjer. De er omhyggeligt udformede med små riller som giver et ekstra realistisk touch til designet.

Den flotte pileformede ørepiercing er nem og praktisk i brug. Du skruer blot pilespidsen og staven af den flot fjerfyldte bagende og fører smykket ind gennem din piercing. Herefter skruer du pilespidsen på igen og voila.

Bestil din nye pileformet ørepiercing allerede i dag, så sørger vi får at den bliver leveret direkte til din postkasse med vores superhurtige dag-til-dag levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-131
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Farve Guld
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Pileformet ørepiercing
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.