Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Tungepiercing af plastik

En tungepiercing som er korrekt placeret bør ikke gnide op af hverken tænder eller gane, men alligevel er tungepiercing af plastik altid en god idé. Uanset placering kan man nemlig ikke udelukke at kuglerne engang imellem vil gnide mod tænderne, og dermed måske lave skade på tænderne. Så at vælge tungepiercinger med enten plastikkugler eller plastik hele vejen igennem, er altid en god idé.

Tungepiercing og tandskader

Tandskader som følge af tungepiercinger er desværre ikke et sjældent fænomen, og skyldes især dårlig placering af smykket fra piercerens side. Andre gange skyldes det, at pierceren har valgt at lave din piercing selvom tungen ikke er lang nok. Det er derfor utroligt vigtigt at du kun benytter en dygtig piercer og er uheldet ude eller du bare vil være ekstra sikker, så vælg en tungepiercing af plastik.

Vælg tungepiercinger i plastik for dine tænders skyld

Plastik er måske en forkert betegnelse, for de fleste af vores piercingsmykker til tungen er lavet af akryl eller PTFE. Begge materialer er utroligt skånsomme mod dine tænder og tandkød.Vi kan selvfølgelig tilbyde dig en masse forskellige designs du kan vælge imellem, og hvis du søger noget specielt som vi ikke har er du altid velkommen til, at kontakte vores kundeservice - Vi kan måske bestille det hjem for dig.

Går plastik let i stykker?

Et problem mange har med tungepiercinger lavet af plastik, er at de kan gå i stykker. Det sker dog typisk kun pga. en af to årsager.

 • Man kommer stærk alkohol på dem, når man renser dem. Akryl er et materiale som absolut ikke er glad for stærk alkohol, så som sprit. Brug kogende vand og isotonisk saltvand i stedet for, hvis du ønsker at rense dine piercingsmykker af plastik.
 • Man kommer til at tygge på dem - Men så er det kun en god ting. For kender du en som har bidt sin tungepiercing i stykker eller har du selv prøvet det, så er det absolut ikke en god idé at skifte tilbage til metal. Går smykkerne i stykker, så er det kun et tegn på at dine tænder er blevet reddet. For plastikken går nemlig i stykker før dine tænder, så vær kun glad for at det ikke var en metalkugle der ødelagde dine tænder og kun et smykke til under en halvtredser.