Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Ringe til din ørepiercing

Hos BodyMod.dk Shop har vi et flot og stort udvalg af ringe til ørepiercinger. Ringe til ørepiercinger er en af de mest populære piercingsmykker, der findes. Hvorfor er de så populære? En rigtig stor del af befolkningen er piercet i ørerne, hvorfor behovet for ringe, kugleringe, endeløse ringe osv. er kæmpe stort i forhold til eksempelvis læbepiercinger (der er ikke så stor en del af befolkningen, der er piercet i læberne). Sagt på en anden måde: Ørepiercinger er den mest ”normale” form for piercing her i landet. Derfor bliver der hver dag solgt et hav af ringe til ørepiercinger.

Man har lavet ørepiercinger i flere tusinde år – ørepiercinger er en af de ældste former for piercinger. Og det er måske derfor, at piercinger i øret i dag er så populært, hvem ved? Vi hos BodyMod.dk Shop er klar over, at ringe til ørepiercinger er så populære. Derfor kan vi tilbyde dig et kæmpemæssigt udvalg af forskellige ringe til din ørepiercing. Vi har ringe i mange forskellige farver, former og designs. Der er noget for enhver smag.

Skab din personlige stil med en ring til din ørepiercing

Vores store udvalg af ringe til din ørepiercing, gør det muligt for dig at vælge en ring, der kan hjælpe dig med at personliggøre din stil. Der findes ikke noget bedre end at have en helt unik stil, som folk vil misunde og kigge efter. Det er muligt at få denne unikke stil ved at købe en ring til din ørepiercing, der skiller sig ud og samtidig passer perfekt med resten af din tøjstil.

Hvis du eksempelvis går meget ”råt” og ”rocket” klædt, så vil en ring i sort titanium passe perfekt til din eksisterende stil. Det handler meget om at finde en ring, der passer på din eksisterende stil. Hvis du kan det, så er der ingen tvivl om, at din personlige stil vil skinne klart igennem, når du går ned ad gaden.

Hvordan laves en ørepiercing?

I langt de fleste tilfælde får man lavet en ørepiercing ved hjælp af en ørepistol. Ørepistolen skyder hurtigt en stift igennem øret og placerer en ørepiercing. Dog skal du vide, at vi bestemt ikke anbefaler denne metode. Den bedste måde at få lavet en ørepiercing på, er hos en professionel piercer, der ikke bruger en ørepistol.

En ørepistol kan ikke steriliseres 100%, hvilket betyder, at man fra hver kunde kan risikere at hiver blodrester og skidt med til næste kunde, hvilket ikke er det bedste at gøre. Derudover ødelægger ørepistolen langt mere væv i øret, end hvis du fik piercet dit øre af en professionel piercer. BodyMod.dk Shop anbefaler at få lavet din ørepiercing hos en prof. piercer og ikke hos din lokale guldsmed.

Kan du ikke få nok af piercinger?

Hvis du elsker piercinger overalt på jorden og simpelthen aldrig bliver træt af at læse om dem, så kan du med fordel besøge vores informationsblog. På vores informationsblog finder du et hav af inspirerende artikler om piercing. Du kan bl.a. finde mere information om ringe til ørepiercinger, hvordan du med vores plejeprodukter renser dine piercinger og meget meget mere. Ta’ et kig på infobloggen og bliv klogere på piercingverdenen.