Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Helix Piercing

Helixpiercingen bliver faktisk betegnet som en af de mest populære og mest udbredte piercinger i Danmark. Almindelige øreringe er selvfølgelig mere populære og udbredte, men hvis man undlader at tælle dem, så er helixpiercingen faktisk i top.

Unge kvinder får især lavet en helixpiercing. Grunden til dette er, at det giver et feminint look, og piercingen er samtidig meget let at lave. Herunder kan du læse meget mere om helixpiercinger. Vi anbefaler dig at læse videre, hvis du gerne vil vide mere om vores store udvalg til helixpiercinger og blive klogere på, hvad du ikke skal gøre, hvis du har en såkaldt helixpiercing.

Find en flot helixpiercing i vores store udvalg

Her i webshoppen kan du finde et stort udvalg af forskellige helixpiercinger. Hos BodyMod.dk Shop har vi noget for enhver smag. Lige nu har vi bl.a. helixpiercinger, der er guldbelagt. Guldbelagte piercinger er rigtig flotte, hvis du samtidig bærer et guldsmykke et andet sted – f.eks. rundt om halsen.

Vores helixpiercinger er selvfølgelig af en meget høj kvalitet. Hos BodyMod.dk Shop går vi bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – vi ønsker at levere kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Derfor kan du trygt handle hos os.

Hvordan laves en helixpiercing?

En helixpiercing bliver lavet på stort set samme måde som alle andre piercinger. Dog er der forskel på om du får lavet din piercing hos en professionel piercer eller hos din guld- eller sølvsmed. Vi anbefaler til hver en tid at benytte dig af en professionel piercer, da du ikke kan opnå et ligeså flot resultat ved en piercer som du kan ved en guld- eller sølvsmed.

Gode råd om din helixpiercing

Hvis du har en helixpiercing eller lige har fået lavet en, så bør du læse med her. Du bør altid undgå at pille i din piercing. Hvis du har det mindste snavs på fingrene, vil dette sætte sig i piercingen og senere udvikle sig til en decideret infektion. Derfor bør du altid vaske dine hænder grundigt inden du begynder at røre ved din piercing.

Udover at have rene fingre, bør du også så vidt muligt undgå at placere hårspænder og lignende i nærheden af din helixpiercing. Hvis du eksempelvis har placeret hårspænder for tæt på helix piercingen, kan du være så uheldig, at din piercing hænger fast i spænden – og det er bestemt ikke rart. Du skal også passe meget på med make-up og hårlak. Du bør for alt i verden undgå, at disse to ting kommer i kontakt med din helt nye helixpiercing. Når din piercing er 100% helet, kan du godt bruge hårlak og make-up i nærheden. Dog skal du alligevel være varsom, når du påfører det.

Hvis du følger ovenstående råd, så sikrer du din piercing de bedste vilkår for at hele optimalt og samtidig forblive smuk på længere sigt. Når din piercing er helet og stadig heler, anbefales det at du jævnligt renser din piercing med plejeprodukter. Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af plejeprodukter, der kan hjælpe dig med at rense din piercing på en optimal måde.

Held og lykke med din helixpiercing.