Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

46 vare(r)

pr. side

46 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Piercing i øret

Mennesket har piercet deres øre i mange tusinde år, og piercingen regnes for den ældste udsmykning i verdenen. Men en ørepiercing dækker over mange forskellige piercinger som har det til fælles, at de alle er placeret et sted i øret. Blandt de mest populære ørepiercinger, er blandt andet de to som er placeret i tragus og helix.

Ørepiercing og hvilke piercingsmykker man kan bruge

En ørepiercing er en af de mest udbredte piercinger, og med stor popularitet følger mange designs. Hvis vi ser bort fra de traditionelle øreringe som findes i millioner af forskellige designs, så er der især nogle enkelte piercingsmykker som er meget anvendt.

 • Labret stud er et meget anvendt smykke til ørepiercinger, og kan bruges til stort set alle typer i øret. Smykket er en lille stav med flad disk i bunden, og en kugle i toppen. Den findes i mange forskellige designs.
 • Endeløs ring er som navnet antyder, en ring uden ender. Den åbnes og lukkes ved at presse indefra og ud med f.eks. en kuglepen. En endeløs ring kaldes også for en segment ring, og den er efterhånden et af de mest populære smykker på markedet.
 • Kuglering er en ring som lukkes ved hjælp af en kugle, som sidder i spænd mellem ringens ender. Den kaldes også for captive bead ring eller bare CBR, og har efterhånden været det fortrukne smykke i mange år.

Dette var nogle af de populære designs, men der findes mange andre alternativer. F.eks. bruger mange en næseskrue som smykke til deres piercing i øret. Af andre designs skal især en industrial stav nævnes, selvom dette piercingsmykke udelukkende er designet, og bruges, til en industrial piercing.

Ørepistol og piercing

Mange får lavet deres øreringe med en ørepistol. Det laves typisk hos en guldsmed, eller en meget useriøs piercer. Det skal på det kraftigste frarådes, at få lavet sine ørepiercinger med et sådanne instrument. En ørepiercing kan ikke steriliseres, og du overfører derfor blodrester mellem hver kunde. Derudover laver den meget større skade på vævet end en almindelig nål gør, og tit med trælse konsekvenser til følge. Af de værste kan nævnes dannelse af arvæv og give en skæv piercing.
Hvis din piercer bruger en ørepistol er han ikke seriøs, og du skal derfor gå din vej og finde en anden piercer.