Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

18 vare(r)

pr. side

18 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Ringe til din øjenbrynspiercing

Hos BodyMod.dk Shop kan du købe ringe til din øjenbrynspiercing. Ringe som piercingsmykker er meget populært til alle slags piercinger og bliver brugt af mange mennesker. En ring er et piercingsmykke, der giver en personlig stil og virker perfekt til at pifte et outfit/look op.

I nedenstående tekst kan du læse meget mere om ringe til øjenbrynspiercinger. Hvis du gerne vil vide, hvordan en øjenbrynspiercing bliver lavet, så kan du med fordel læse med herunder. Og hvis du er interesseret i at pleje din piercing optimalt, bør du også læse med. God fornøjelse med en ring til din øjenbrynspiercing.

Stort og spændende udvalg af ringe hos BodyMod.dk Shop

Hos BodyMod.dk Shop har vi et spændende og stort udvalg af forskellige kugleringe til øjenbrynspiercinger. Vi har bl.a. de meget rå og seje kugleringe i sort titanium. Disse kugleringe er især til personer, der ønsker at udtrykke et lidt råt look. Sort titanium passer i øvrigt fantastisk til en læderjakke eller andet tøj af læder.

Vores kugleringe til øjenbrynspiercinger er selvfølgelig af meget høj kvalitet. Hos BodyMod.dk Shop sælger vi ikke produkter, vi ikke kan stå 100% inde for. Derfor kan du altid forvente et udvalg af piercingringe af meget høj kvalitet. Selvom kvaliteten er meget høj, så har vi stadig fokus på at holde priserne så lave som muligt. Vi ønsker nemlig at sælge kvalitetsprodukter til overkommelige priser.

Sådan laves en øjenbrynspiercing

Når du skal have piercet dit øjenbryn, piercer man typisk lodret eller skråt i brynet. Det er dog også muligt at pierce vandret, men det er kun virkelig dygtige og erfarne piercer, der bruger denne metode. Når man piercer i øjenbrynet, skal man være særligt opmærksom på de omkringliggende nerver. Når nålen er ført igennem øjenbrynet, bliver piercingsmykket herefter isat. Du kan først tage det første piercingsmykke ud, når dit sår er 100% helet.

Bliv klogere på piercingverdenen

Hvis du godt kunne tænke dig at blive klogere på piercingverdenen og alt hvad den indeholder, så synes vi, at du skulle tage et kig på vores informationsblog. Vi har nemlig brugt mange kræfter og mange timer på at skrive spændende og inspirerende artikler til informationsbloggen om piercing. Du kan finde svar på et hav af spørgsmål om piercing. Du kan bl.a. læse om hvilke fordele, der er ved at benytte et materiale fremfor et andet. Derudover kan du også læse mere om de forskellige piercingtyper, eksempelvis øjenbrynspiercinger.

Husk den gode hygiejne

Når man har fået lavet en piercing, så er det vigtigt at huske den gode hygiejne. Så længe dit piercingsår ikke er 100% helet, så skal du bl.a. rense såret med isotonisk saltvand både morgen og aften for at undgå betændelse og infektion. Når såret er færdighelet kan du nøjes med at rense piercingen 1-2 gange om ugen.

Vi anbefaler at bruge plejeprodukter, når du skal rense din piercing. Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af professionelle plejeprodukter, der meget effektivt kan rense og vedligeholde din piercing. Hvis du er i tvivl om noget med hygiejnen, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig på rette vej.