Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Navlepiercing

Navlepiercinger er kendt verden over, og er lidt af en yndlingspiercing blandt unge piger. Du kan læse mere om denne fascinerende piercing lige her

Navlepiercing er en yderst populær piercing

Navlepiercingen fik for alvor sit store gennembrud under en højt profilleret modeopvisning, hvor den lige så højt profilerede supermodel Naomi Campbell bar et mystisk piercingsmykke i navlen. Siden hen er dens popularitet vokset støt, og er i dag lige så almindelig som et par huller i ørene. Navlepiercingen fanger især de yngre pigers opmærksomhed, men kvinder helt op i 50’erne er også begyndt at få øjnene op for denne piercing.

Hvilket smykke skal jeg vælge til min navlepiercing

I og med navlepiercingen er så populær, er der selvsagt også mange forskellige designs at vælge imellem. Navlepiercingen er ubestridt den piercing som der produceres flest designs til, hvilket også tydeliggøres ved at kaste et blik på BodyMod Shops store udvalg.
En buet stav er altid det fortrukne startsmykke til denne piercing, især fordi dette piercingsmykke lægger minimalt pres på omgivelserne mens piercingen heler. Smykker med vedhæng er meget populære, men bør kun anvendes i en færdighelet navlepiercing. Vedhænget kan trække piercingen skæv, og et almindeligt standardsmykke er derfor at fortrække under hele helingsfasen.

Gravid med navlepiercing

Hvis du bliver gravid kan du sagtens beholde din navlepiercing, det kræver dog at du skifter til et mere fleksibelt materiale. Vi anbefaler altid PTFE da det er super fleksibelt, og samtidigt meget allergivenligt. Du kan selvfølgelig købe disse fleksible smykker her på shoppen og du finder en varriant af navlepiercing til gravide her.

Find desuden mere information om navlepiercinger her.