Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Madonna piercing

Den populære Madonna piercing har sit navn efter en kendt sangerinde, den skal altid laves hos en professionel piercer, og den ligger i den lave ende af smerteskalaen. Læs videre her og bliv meget klogere på denne læbepiercing.

Madonna piercing og lidt om dens historie

Madonna piercingen har sit navn efter den verdensberømte sangerinde Madonna. Grunden til at denne piercing er opkaldt efter hende er, at den sidder placeret samme sted som Madonna har et modersmærke. Den er placeret til venstre for næsen over personens overlæbe. En madonna piercing laves med en labret, som er et lille piercingsmykke med en plade i bunden og en kugle på toppen.

Hvordan laves en madonna piercing

Du skal først og fremmest altid sørge for, at få lavet din madonna piercing hos en professionel piercer. Det er en piercing som kan give store skader på tænder og tandkød hvis den ikke placeres ordentligt, og du bør derfor kun bruge en professionel til opgaven. Først og fremmest skal området renses så der ikke kommer nogle hudbakterier ind i såret, og herefter sættes en prik med en engangsmarkeringspen. Der klemmes om området med en piercingtang, og piercingnålen føres igennem huden. Til sidst skubbes nålen ud med piercingsmykket, og kuglen skrues på.

Hvilken størrelse piercingsmykke skal jeg bruge til min madonna piercing

Når din madonna piercing er lavet, er det super vigtigt du får at vide hvilken størrelse piercingsmykke din piercer har brugt. Næsten alle piercere bruger en labret med en tykkelse på 1,2 mm. og en længde på 10 mm. Efter 2-3 uger skal du skifte ned til en kortere stav, da man nu er nået til en fase hvor piercingen ikke er hævet mere. Så det oplagte mål at vælge, vil altid være 1,2 mm. i tykkelse og 8 mm. i længde. Det er også disse mål 99% af alle vores piercingsmykker til madonna piercing har. Er du i tvivl er du aldtid velkommen til, at kontakte vores kundeservice som altid står klar med råd og vejledning.

Monroe piercing

Kært barn har mange navne. Det er en sætnign som ofte er meget på sit rette når det kommer til forskellige piercinger. For alt efter hvem man spørger, kaldes en piercing placeret off-center i overlæben enten moroe eller madonna piercing. Faktum er dog at uanset hvad du vælger at kalde piercingen eller om den er placeret i højre eller venstre side, så er piercingen den samme og der bruges ens smykker.

Så om man kalder det en monroe piercing eller blot en madonna, er i og for sig lidt ligegyldigt. Her på BodyMod.dk Shop har vi blot valgt at kalde piercingen for en madonna, da det er det ord vi kan se der oftes bliver søgt på. Altså det er det ord de fleste benytter når de omtaler denne piercing.